Interview met Joeri tijdens FSMB Live

video

marloes (fsmb vip presentatie)

video

LIsa

video

€10.000 in 3 maanden

video

militair naar ondernemer

video

Ismail

video

Mitch

video

van 9-5 naar aruba

video

Caitlyn

video

Aftermovie FSMB VIP

video

Ik ben in April 22 begonnen met de cursus en ik had nooit durven dromen waar ik nu sta. Ik heb meerdere klanten en misschien wel het allerbelangrijkste: ik heb de vrijheid die ik altijd al had gewild. De cursus heeft me dus niet alleen financieel maar ook in het dagelijks leven veel vrijheid gegeven. Ook wordt ik super goed geholpen door mijn persoonlijke coach Bob, die ik altijd kan berichten of via een call kan vragen om hulp. Wil jij meer vrijheid in je dagelijks leven? dan is dit zeker een aanrader!

Jesse Pruis

De laatste jaren was ik op zoek naar een goede cursus die mij op weg kon helpen tijdens het oprichten van mijn eigen bedrijf. Zelf heb ik helemaal geen ervaring met online marketing. Tijdens de zoektocht kwam ik FSMB Masterclass tegen. Ik heb meteen een gesprek ingepland en voila....nu zit ik in een prachtig uitgelegde cursus. De video's zijn stap voor stap uitgelegd. Ook krijg je een persoonlijke begeleider toegewezen die jou helpt bij elke vraag/onduidelijkheid. Verder heb je een aardige community waar je terecht kunt met vragen. Dus kort gezegd, ik ben erg tevreden met de aanschaf van FSMB Masterclass!!!

Sharoena

Ik ben heel blij met deze masterclass. Ik heb een betrokken coach bij wie ik met al m’n vragen terecht kan. Daarnaast kan ik via “Slack” communiceren met de andere mensen die bezig zijn met het opstarten van hun bedrijf. Via Slack kan je dus ook vragen stellen aan de anderen. Ook zijn de uitlegfilmpjes duidelijk en uitgebreid! Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Sarah Lee

Geweldige energie binnen dit coachingstraject met mensen die een frisse jonge blik op het leven hebben. De trainingen zijn super gedetailleerd en begrijpelijk uitgelegd. Er wordt veel individuele aandacht gegeven aan studenten. Je kunt je eigen tempo bepalen, dus makkelijk te combineren met van alles in je dagelijkse leven.

Kristina

Ik ben echt blij dat ik hieraan meedoe. Alles wordt prima uitgelegd, iedereen is super aardig en lief, je word klaar gestoomd om je eigen bedrijf te runnen en je kan alles blijven terug kijken ook al ben je klaar met de cursus. Ik zou iedereen alle andere kwats afraden en zeker kiezen voor deze coaching. ( p.s. als je bent begonnen en je hebt Lynn als jouw coach dan weet je dat je de liefste vrouw ooit hebt toegewezen gekregen die je helpt ).

Arden Broek

Geweldige cursus waarin goed wordt uitgelegd stapje voor stapje hoe je je eigen agency start. Goede les materiaal, en een super leuke community om mee samen te werken. FSMB kan ik iedereen aanraden te doen die zijn of haar eigen agency wilt starten. Ik kan zeggen dat dit de beste opleiding ooit is die je maar kunt doen.

Andre Ondaatje

Ik ben super blij dat ik deze kans heb gepakt!!
Daarnaast is de begeleiding echt top. Het contact lekker laagdrempelig.
In het coaching traject ontmoet je ook veel andere mensen uit de community. Dit is voor mij heel waardevol en natuurlijk heel gezellig.

Nynke de Wit

Ik ben in februari gestart met de cursus. En nu een goedlopende onderneming genaamd social online marketing bureau.

Het was een hele leerzame en waardevolle cursus.
Aan het begin van de cursus wist ik weinig over marketing, maar ze leggen het je heel goed uit. Waardoor het goed te volgen is. Ook is de begeleiding heel fijn, waarbij je al je vragen kan stellen.

Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat je andere cursisten leert kennen. Waarbij je kennis kan uitwisselen maar het is ook gezellig.

De investering heb je er zo uit, heb ik gemerkt. Op het moment dat het lekker gaat lopen met klanten.

Jasmijn Boers

De beste keuze afgelopen jaar
Zeer uitgebreide professionele cursus. Die op elk niveau van kennis te volgen is. Twee jonge mannen die de cursus vormgeven en altijd bereikbaar zijn voor feedback, vragen of ongemakken.

Ik ben enorm blij dat ik de stap het durven nemen om te investeren in mijzelf en te starten met een eigen onderneming. Dankzij de hulp van beide heren en het daarbij behorende team, maak je niet alleen op zakelijk gebied een enorme groei door, maar zeker ook persoonlijk!

Yrse Stegeman